Ballina Aktualitet Kosovë Vranidolli, 150 shtëpi e plot telashe (VIDEO)

Vranidolli, 150 shtëpi e plot telashe (VIDEO)

Banorët e fshatit Vranidoll të kryeqytetit ankohen se komuna i ka harruar, nuk ua ka rregulluar asnjë rrugë tash e sa kohë, nuk kanë sinjalistikë dhe kanë ankesa tjera sa i përket infrastrukturës lokale.

Kronikë e gazetarit Halil Berisha:

@tn.lajmelokale
@tetovanews