Ballina Kronika Dy gra dhe një burrë janë viktimat e aksidentit të autobusit nga...

Dy gra dhe një burrë janë viktimat e aksidentit të autobusit nga Maqedonia (FOTO+VIDEO)

Në lidhje me aksident e autobusit me targa të Maqedonisë në Serbi, Ministria e Punëve të Jashtme përmes Ambasadës së Republikës së Maqedonisë në Beograd në kontakt me përfaqësuesit e autoriteteve kompetente në Serbi konfirmim informacionet zyrtare të mëposhtme:

Deri më tani është identifikuar vetëm një viktimë, një mashkull i moshës 68 vjeçare. Janë konfirmuar edhe 2 viktima të tjera, bëhet fjalë për 2 gra, por që ende nuk janë identifikuar.
Autobusi është një operator i linjës së Strugës “Euroturs” me targa regjistrimi SU 3325 AC.