Ballina Kronika Dramë në Saransk të Rusisë (VIDEO)

Dramë në Saransk të Rusisë (VIDEO)

Një burrë i de^hur mban në dorë një foshnje pesë muajshe dhe kërc^ënon se do ta hedh nga kati i tretë

Polici ka shpë^tuar një bebe pesëmuajshe, të cilën e mbante në dorë një burrë i de^hur dhe kërc^ënonte se do ta hidhte nga kati i tretë. Policia u ala^rmua dhe iu kërkua ndihmë urgjente nga vendgjarja. Polici arriti që nëpërmjet ballkonit të apartamentit të fqinjit të shpë^tonte foshnjën nga duart e të deh^urit.

Bëhet fjalë për një 38-vjeçar, i njohur edhe më parë nga policia, i cili së pari sul^moi të ëmën e foshnjës dhe e përzuri nga apartamenti, kurse fqinjët ishin dëshmitarë se si ajo doli e larë në gja^k./gazeta-kronika.comArtikulli paraprakSHKUP – Autobusi i linjës me numër 5 kaplohet nga zjarri (VIDEO)
Artikulli tjetërO P E R A C I O N policor në Tetovë, S E K U E S T R O H E N mbi 20 kg D R O G Ë