Ballina Kronika Incident në Raven të Gostivarit

Incident në Raven të Gostivarit

Shtatëdhjetë e dy vjeçari M.A. nga fshati Raven i Gostivarit, dje (18 gusht) ka den^oncuar se rreth orës 20 e 30 minuta, duke qëndruar me një shoqe të tij në shtëpi, kanë hyrë brenda djali dhe bashkëshorti i saj, me të cilin nuk janë të kuro^rëzuar dhe të njëjtit e kanë sul^muar fiz^ikisht, i kanë marrë mjete devizore dhe stoli prej ari dhe e kanë mby^llur në shtëpi duke u larguar në drejtim të panjohur.

Merren masat për zbardhjen e rastit.