Ballina Kronika Aksident në Radiovcë të Tetovës

Aksident në Radiovcë të Tetovës

Në rrugën regjionale Tetovë-Vollkovi, tek ura në fshatin Radiovcë të Tetovës, 32-vjeçari A.B. nga fshati Çellopek i Tetovës, rreth orës 02 e 50 minuta, duke drejtuar veturën ,,Folkcvagen Golf,, me targa të Tetovës, ka humbur kontrollin ndaj veturës, ka devijuar nga rruga dhe është përplasur me mburojën metalike të urës.
I njëjti është dërguar në Spitalin Klinik të Tetovës, për t`i ofruar ndihmë mjekësore, kurse inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga SPB Tetovë.

LAJME TË TJERA NGA KRONIKA:

Sot (8 tetor), rreth orës 01 e 50 minuta, pjesëtarë të policisë nga Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë, në fshatin Pallçisht i Epërm, kanë privuar nga liria personat A.A. (22) nga një fshati Poroj dhe B.M. (27) nga Tetova, për arsye se gjatë kontrollit të kryer tek ata është gjetur ko*kainë.

Dy personat në fjalë, kanë qenë me veturë ,,Fokcvagen Passat,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar personi A.A.
Të njëjtit janë mbajtur në Stacionin Policor- Tetovë dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, do të përgatitet parashtresa adekuate.

VIDEO bonus:

Në rrugën regjionale Tetovë-Bërvenicë, mbrëmë (7 tetor), rreth orës 20 e 30 minuta, pjestarët e policisë nga SPB-Tetovë, kanë privuar nga liria 23- vjeçarin I.O. nga fshati Trebosh i Tetovës dhe 24- vjeçari K.R. nga fshati Zhelinë. Gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre është gjetur ko*kainë dhe mar*ijuanë.

Dy personat në fjalë janë mbajtur në Stacionin policor – Tetovë, për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit, prej ku edhe do të pasojnë parashtresa adekuate.

VIDEO bonus:

Mbrëmë (7 tetor), gjithashtu rreth orës 21 e 30 minuta, në udhëkryqin mes bulevardit ,,Vidoja Smilevski Bato,, dhe rrugës ,,Boris Kidriç,, janë privuar nga liria 40-vjeçari B.J. dhe 44-vjeçari Xh.Xh., të dy nga Tetova, tek të cilët gjatë kontrollit është
gjetur mar*ijuanë, me ç`rast janë mbajtur në Stacionin Policor-Tetovë, për zbardhjen e plotë të rastit, prej ku do të pasojnë edhe parashtresa adekuate.