Ballina Jetë & Stil VIDEO/ Rrëfehet mami i 16 fëmijëve: Ja si ja bëj për të...

VIDEO/ Rrëfehet mami i 16 fëmijëve: Ja si ja bëj për të larë, shplarë e tharrë rrobat sa një mal

Në ditët kur ndiheni sikur nuk bëni asgjë tjetër përveç thjesht larje, tharje dhe grumbullim të rrobave gjatë gjithë kohës, gjeni frymëzim te Tiffany Nelson.

Këta janë fëmijët e saj:

Kenn – 23 vjeç, Kass – 21 vjeç, Ura – 21 vjet, JourNee – 21 vjet, Trey – 19 vjeç,Jaine – 17 vjeç, LiLee – 14 vjeç, SaiDee – 13 vjeç, NayVee – 12 vjeç, Lluka – 11 vjeç, PaisLee – 9 vjeç, DeLayNee – 8 vjeç, PresLee – 7 vjeç, ElleCee – 6 vjeç, Beckham – 5 vjeç, Ledgerc – 11 muaj

Megjithëse thonë se i duan të gjithë në mënyrë të barabartë, shtatë fëmijë janë biologjikisht të tyre, dhe nëntë janë birësuar, pasi çifti gjithmonë ka dashur të ketë një familje të madhe.

Me kaq shumë fëmijë për t’u kujdesur, Tiffany ka zbuluar se si ajo arrin të ruajë rendin në lavanderi dhe ka treguar se sa shumë është grumbulluar pas vetëm një ditë, shkruan The Sun.

Në një video që ajo postoi në një kanal në Youtube, me ndihmën e vajzës së saj 14-vjeçare Lilee, ajo tregoi taktikat që e bëjnë më të lehtë për të.

Në familjen e tyre gjërat funksionojnë në mënyrë që secili fëmijë të marrë një detyrë shtëpie për të cilën është në krye të një viti, dhe Tiffany thotë se kjo i ndihmon ata të bëhen “profesionistë” dhe nuk duhet të mësojnë vazhdimisht fëmijë të ndryshëm se si të bëjnë një punë të veçantë.

“Nëse fëmijët e mi veshin një deri në dy kombinime veshjesh çdo ditë dhe i ndiejnë ato të ndyra, shto pizhama dhe peshqirë në të, atëherë mund ta imagjinoni se sa lavanderi kemi çdo ditë,” shpjegoi ajo.

Për shkak të sasise së madhe të rrobave, nëse nuk lahen për shtatë ditë, ajo thotë se do të kishte një kaos të tillë të cilin nuk mund të përballonte më.

Tiffany shpjegon se gjëja më e rëndësishme në qasjen e saj ndaj lavanderisë është kodimi i ngjyrave, siç e quan ajo. Kështu që ajo i klasifikon rrobat në 4 grupe – ngjyra të errëta, peshqirë, të kuqe dhe rozë dhe më pas të bardha.

Zakonisht çdo ditë ata lajnë një makinë të plotë me rroba të kuqe dhe rozë, dhe sa herë që një grumbull mbushet në buzë – shkon në larje.

Eshtë një proces i pafund, dhe puna e familjes bëhet më e lehtë nga një dhomë e veçantë për larjen, tharjen dhe varjen e rrobave. /tesheshi.com/