Ballina Kronika G R A B I T E T lokali i basteve sportive...

G R A B I T E T lokali i basteve sportive në Tearcë

Dy persona me mas*ka ​​dhe ar*më grab*itën para nga një lokal bastesh sportive mbrëmë në Tearcë të Tetovës. Policia nuk ka dhënë informacion sa para u morën, por konfirmon gra*bitjen me ar*më, transmeton Tetova News.

– Mbrëmë, rreth orës 22 e 30 në SPB të Tetovës u raportua se dy persona të mas*kuar dhe të ar*matosur morën para nga një lokal bastesh sportive në Tearcë, informon zëdhënësi i SPB-Tetovë

Pas raportimit të ngjarjes, është kryer një inspektim dhe janë marrë masa për zbardhjen e çështjes.