Ballina Kronika Itali – Shqiptarja ndërron jetë tre ditë pasi solli fëmijën e tretë...

Itali – Shqiptarja ndërron jetë tre ditë pasi solli fëmijën e tretë në këtë botë

Një grua shqiptare ka vde*kur në Itali si pasojë e hemo*rragjisë cere*brale. Mediat italiane shkruajnë se Hazbije Sinameta 34 vjeç ndërroi jetë tre ditë pasi solli në jetë fëmijën e saj të tretë.

Pas lind*jes gruaja me origjinë shqiptare ishte kthyer në shtëpi, por pë*soi hem*orragji cere*brale duke ndërruar jetë.

Shqiptarja jetonte në Itali prej disa vitesh dhe ishte integruar mirë në Veneto, ndërsa la jeti*më tre fëmijë, 14 e 8 vjeç dhe 3 javësh, i treti sapo e solli në jetë.