Ballina Kronika I N C I D E N T në spitalin e Tetovës,...

I N C I D E N T në spitalin e Tetovës, thyhen edhe xhama

Më datë 21.11.2020, rreth orës 21 e 50, në SPB të Tetovës u raportua se personi me inicialet Xh.S., nga fshati Trebosh i Komunës së Zhelinës, ka treguar agr*esivitet kundër të punësuarëve në Spitalin Klinik të Tetovës dhe ka dëmtuar edhe xhama të këtij institucioni.
Po punohet për zbardhjen e plotë të ngjarjes.