Ballina Kronika Aksident T R A GJ I K në Itali, makina P Ë...

Aksident T R A GJ I K në Itali, makina P Ë R P L A S E T me murin e V A RR E Z A V E, humb jetën i riu shqiptar dhe shoku i tij

Dy të rinj kanë humbur jetën mbrëmjen e djeshme në Itali pas një  a k s i d e n t i  t r a gj i k. Ngjarja ndodhi në Montorio Romano, një qytet në provincën Romake, ku dy djem të moshës 23 dhe 25 vjeç humbën jetën. Mediat italiane shkruajnë se viktimat janë Dante Cappai dhe Erik Vuka.

A k s i d e n t i  rrugor ndodhi në mbrëmjen e 6 janarit, në zonën e  v a rr e z a v e, jashtë qendrës së qytetit në veri të kryeqytetit. “Peugeot 206” i drejtuar nga Erik Vuka, doli nga rruga dhe u  p ë r p l a s  me  f o r c ë  me murin rrethues të  v a rr e z a v e.

Pasagjeri u gjet i  p a j e t ë  në automjet, ndërsa  f o r c a t  zjarrfikëse arritën të nxirrnin dhe transportonin në gjendje të rëndë, në spital, shqiptarin Erik Vuka, i cili  v d i q  pak pasi mbërriti në spitalin Grottarossa.

I lindur në Cagliari, Dante Cappai ishte shofer dhe jetonte në Nerola, ndërsa Erik Vuka, i lindur në Shqipëri, ishte banor i Montorio Romano.