Ballina Kronika Ç I F T I shqiptar në V A L I XH...

Ç I F T I shqiptar në V A L I XH E, karabinierët bëjnë lëvizjen e radhës: H E T I M si u “paketuan” pas M A S A K R Ë S

Në Itali vijon që të jetë në qendër të vëmendjes ngjarja e  v r a s j e s  dhe  c o p ë t i m i t  të  t r u p a v e  të  ç i f t i t shqiptar Shpëtim dhe Teuta Pasho, ku e  a k u z u a r  dhe  a rr e s t u a r  deri tani është  ish-p a r t n e r j a  e djalit të shqiptarëve, Elona Kalesha.

Mediat italiane shkruajnë se karabinierët kanë bërë një “vizitë” blic në një kompani në një qendër industriale në Empoli.

Arsyeja? Materiali i përdorur për “paketimin” e  ç i f t i t  shqiptar në valixhe mund të ndihmojë  h e t u e s i t  të mbyllin rrethin e  v r a s j e s  së dyfishtë.

Autoritetet italiane po  h e t o j n ë  më tej për të zbuluar enigmën dhe bashkëpunëtorët e 36-vjeçares shqiptare, e cila e   c o p ë t o i   ç i f t i n  në ditët e para të nëntorit 2015.

Pasi “paketoi”  e sh t r a t  e prindërve të ish të  d a sh u r i t, Taulantit, Elona Kalesha mendoi se gjithçka ishte harruar dhe ia hodhi, por tashmë ndodhet pas hekurave.

@tn.lajmelokale
@tetovanews