Ballina Top Lajm “Çmenden grekët”, dy të rinjtë shqiptarë publikojnë VIDEON ku vënë në rresht...

“Çmenden grekët”, dy të rinjtë shqiptarë publikojnë VIDEON ku vënë në rresht U SH T A R Ë T grekë

Një video po qarkullon në rrjetet sociale, ku duket se shqiptarët u japin urdhra grekëve.

Pas publikimit të videos, autoritetet janë  t r o n d i t u r  dhe kanë dhënë menjëherë  a l a r m i n.

Në video duken dy të rinj shqiptarë, njëri prej tyre me banim në rrugën “5 Maji” në Tiranë, të cilët me sa kuptohet kanë rol drejtues në një  r e p a r t  u sh t a r a k.

Pasi përshëndesin shokët e tyre në gjuhën shqipe, ata urdhërojnë u sh t a r ë t  e tjerë të rreshtuar që të veprojnë sipas udhëzimeve të tyre.

“Skuadra, gati tu! Para  m a r sh“, dëgjohet të thotë njëri prej tyre.

Shtabi i Përgjithshëm i  u sh t r i s ë  së Greqisë ka nisur një  h e t i m  në lidhje me rrethanat e xhirimit të saj dhe nëse në të ka  f y e r j e  për Greqinë apo  u sh t r i n ë  vendase.

Ka me mijëra shqiptarë që përmbushin detyrimin  u sh t a r a k  në Greqi, si kusht për të marrë nënshtetësinë.

Video-ja e publikuar fillimisht në rrjetin social “Instagram”, si duket nuk u ka pëlqyer grekëve.