Ballina Kronika Nuk pranoi ndarjen/ Shqiptari T E RR O R ndaj të D...

Nuk pranoi ndarjen/ Shqiptari T E RR O R ndaj të D A SH U R Ë S, i hedh E K S P L O Z I V në shtëpi

Një i ri shqiptar është  a rr e s t u a r  ditën e sotme me akuzat e  p ë r n d j e k j e s  dhe  k ë r c ë n i m i t  në Itali. Lajmin e kanë bërë të ditur mediat italiane që shkruajnë se i riu është  a k u z u a r  nga ish e  d a sh u r a.

Gjatë lidhjes me 20-vjeçaren, i riu shqiptar i kërkonte asaj që të vishej me rroba të mbyllura dhe të hiqte dorë nga rrjetet sociale.

Pas ndarjes  p ë r n d j e k j e t  dhe  dh u n a  p s i k o l o gj i k e  ndaj  v a j z ë s  u shtuan më shumë nga ana e 21-vjeçarit shqiptar. Pas  a rr e s t i m i t  21-vjeçari deklaroi se të gjitha veprimet që kishte bërë ishin për shkak të  xh e l o z i s ë.

Në momentin që e  d a sh u r a  e ndau, 21-vjeçari e kishte  k ë r c ë n u a r  atë nëse niste një lidhje të re se do e  v r i s t e  dhe se kishte kryer shumë vepra  p e n a l e  ndaj familjes së italianes, duke i  sh k a t ë rr u a r  makinën, kishte dëmtuar shtëpinë e saj dhe  f y e r  prindërit e saj, shkruan Gazeta Shqip. Ndërkohë që nga të gjitha  a k t e t  e mëparshme në fund të muajit dhjetor ai kishte hedhur një  b o m b ë  të krijuar vetë në ballkonin e saj, duke shkaktuar shumë dëme në strukturën e banesës dhe trembur familjen.

Pas  a rr e s t i m i t  në Cornaredo të Milanos, ai është dërguar në  b u r g u n  e San Vittores.