Ballina Kronika V R I T E T nga i ati biznesmeni dhe ish...

V R I T E T nga i ati biznesmeni dhe ish menaxheri i “Babastars” në Prishtinë (VIDEO)

Rreth orës 17:00 të pasdites së sotme një  v r a s j e  ka ndodhur në kryeqytetin e Kosovës, Prishtinë.

Pasi policia ka marrë njoftimin për të  sh t ë n a t  e  r a p o r t u a r a, është nisur me urgjencë në vendngjarje, ku ka  a rr e s t u a r  një person si të  d y sh u a r dhe është  k o n f i s k u a r  një  a r m ë  e cila mendohet të jetë  a r m a  e perdorur në  v r a s j e.

Sipas mediave kosovare  v i k t i m a  është personazhi i njohur i showbizit Albert Krasniqi dhe personi që e ka  q ë ll u a r  mbi të është babai i tij, Skënder Krasniqi, një ish  l u f t ë t a r  i  U Ç K-së.

Në lidhje me ngjarjen ka reaguar dhe policia e Kosovës e cila ka bërë me dije ngjarjen e rëndë por nuk ka konfirmuar ende  i d e n t i t e t i n  e viktimës.

“Menjëhere pas marrjes se informates policia ka dale ne vendin e ngjarjes dhe po ndermerr te gjitha veprimet e nevojshme qe konsistojne ne  h e t i m i n e  rrethanave qe karakterizojne ngjarjen.

Aktualisht jemi ne fazen fillestare të ndërmarrjes se veprimeve  h e t i m o r e  dhe atyre të  e k z a m i n i m i t  te vendngjarjes ne funksion te ndriqimit te plote të ketij rasti?”, konfirmon policia.

Albert Krasniqi ishte i  m a r t u a r  me ish-missin e Kosovës Besa Gashi, por së fundmi ata i dhanë fund  m a r t e s ë s  së tyre. Nga  m a r t e s a  e tyre ata kanë edhe një vajzë.

Kujtojmë se Krasniqi është  a rr e s t u a r  disa vite më parë si i përfshirë në  k o n f li k t i n  mes grupeve  r i v a l e  të Hip Popit ‘OTR’ dhe ‘Babastars’, ku gjatë një  p ë r l e sh j e j e   f i z i k e  në Prishtinë ai  q ë ll o i  me  a r m ë  mbi këngëtarin e njohur Noizy.

Motivet e ngjarjes që  sh o k o i  kryeqytetin mbeten akoma të panjohura, ndërsa Alberti dhe babai i tij njihen si biznesmenë të njohur në Kosovë.