Ballina Aktualitet Zjarri kaplon pallatin në Gostivar (VIDEO+FOTO)

Zjarri kaplon pallatin në Gostivar (VIDEO+FOTO)

Sot (22 janar) rreth orës 11.00, në SPB Tetovë, është  r a p o r t u a r  për një zjarr që shpërtheu në një apartament të një ndërtese në Zonën e Shtatë të Gostivarit, në pronësi të 40-vjeçares J.H. nga Gostivari.

Në këtë zjarr muk ka patur persona të lënduar, kurse një nga banorët në katet e sipërme të ndërtesës ka përjetuar vështirësi në frymëmarrje për shkak të tymit dhe është transferuar në Spitalin e Përgjithshëm Gostivar “Ferid Murad” për ndihmë mjekësore. Me ndërhyrjen e Njësisë Territoriale të Zjarrfikjes nga Gostivari të cilëve ju kanë arshur në ndihmë edhe pjestarët e policisë të cilët kanë aritur të evakuojnë reth 15 persona nga ndërtesa, zjarri është lokalizua plotësisht, kurse ekipi nga Departamenti i Punëve të Brendshme në Gostivar ka inspektuar vendin e zjarrit.