Ballina Kronika Kush është shqiptari që u V R A në Islandë

Kush është shqiptari që u V R A në Islandë

Armando Beqiri 33-vjeç është shqiptari që u  e k z e k u t u a  mbrëmjen e së shtunës në derën e shtëpisë në Islandë në zonën Rauðagerði, të Reykjavík.

Mediat e huaja bëjnë me dije se Beqiri ishte pronari i një kompanie  s i g u r i e  fizike, që në shumë pak kohë kishte arritur një sukses të mënjëhershëm.

Mësohet se 33-vjeçari në vitin 2012 kishte udhëtur në Greqi, ndërsa më pas në Islandë. AI kishte fituar edhe nënshtetësinë atje.

Kujtojmë që Armando Beqiri ishte kthyer në shtëpi në orën 23:57, ku autori ishte duke e pritur dhe në momentin që shqiptari arriti ai e ka  q ë ll u a r  me breshëri  p l u m b a sh. Ai u dërgua menjëherë në spital, por për shkak të  p l a g ë v e  të marra ka humbur jetën.

Armando kishte një djalë 15 muajsh, ndërsa priste edhe fëmijën e dytë, pasi gruaja ishte  sh t a t z ë n ë.

Në njoftimin e policisë thuhet se 33-vjeçari ishte një njeri i rregullt dhe kishte shumë miq, ndrësa nuk njihet që të kishte ndonjë  a r m i k  apo  k o n f l i k t  me dikë. Deri tani janë tre të  a rr e s t u a r, ndërsa i  d y sh u a r i  kryesor është një lituanez.