Ballina Kronika Shqiptari K A P E T me 55 kg K O K...

Shqiptari K A P E T me 55 kg K O K A I N Ë “coronavirus” në Itali

Një shqiptar është  p r a n g o s u r  në Varese të Italisë me 55 kg  k o k a i n ë. Në momentin që policia i kërkoi të ndalonte, shqiptari  t e n t o i  që të largohej me makinë, por efektivët e  n d o q ë n  duke e  b ll o k u a r.

Në momentin që bënë kontrollin e makinës, shqiptarit iu gjetën në bagazh valixhet me  k o k a i n ë, gjithsej 55 kg, e ndarë në disa pako me logon “coronavirus”.

Grupi  h e t i m o r  po punon për zbardhjen e plotë të rrjetit, ndërsa  d y sh i m e t  janë se shqiptari ishte ndërlidhës dhe  a rr e s t i m i  erdhi në momentin që do të dorëzonte  m a ll i n./ db/Abcnews.al