Ballina Kronika B A S T I S J E në një fshat të...

B A S T I S J E në një fshat të Tetovës, gjendet D R O G Ë dhe A R M Ë

Më datë 02.03.2021, në fshatin Bërvenicë të Tetovës, pjesëtarët e uniformave blu të SPB Tetovë, në bazë të urdhërit gj y q ë s o r, kanë kryer  b a s t i s j e  në shtëpitë dhe hapësirat ndihmëse të personit me inicialet D.J. (47) dhe tek personi T.J.

Gjatë  b a s t i s j e s  tek personi D.J. janë gjetur dhe  k o n f i s k u a r  disa qese me  m a r i j u a n ë, një  p u sh k ë  gj u e t i e k a l i b r i t  12 mm si dhe më shumë se 40  p l u m b a  të  k a l i b r i t  të ndryshëm. Kurse tek personi T.J. janë gjetur dhe  k o n f i s k u a r  4  p l u m b a. Të njëjtit janë privuar nga liria dhe mbajtur në Stacionin policor në Tetovë dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër tyre do të përgatiten parashtresa adekuate.

Bonus video: