Ballina Kronika I ZH D U K U R prej një muaji, gjendet i...

I ZH D U K U R prej një muaji, gjendet i V D E K U R në Itali muratori shqiptar (Emri)

Avenir Hysaj, 34 vjeç, një murator me banim në Bra, u gjet i pajetë në pyjet jo shumë larg qytetit. Ai ishte  zh d u k u r  nga Pocapaglia të dielën 21 Shkurt.

Mbi zbulimin e  t r u p i t  dhe hipotezat mbi shkaqet e  v d e k j e s, hetimet janë duke u zhvilluar nga Karabinierët e Compagnia di Bra, drejtuar nga  P r o k u r o r i a  Publike, të cilët ruajnë konfidencialitetin më të rreptë duke mos dhënë asnjë pistë nëse ishte  v d e k j e  natyrale,  v e t ë v r a s j e  apo  v r a s j e.

Sipas asaj që u rindërtua, ditën e  zh d u k j e s  Hysaj kishte shoqëruar prindërit e tij për të bërë disa blerje dhe do të duhej të kthehej për t’i marrë, por, pasi i kishte lënë në qytetin e vogël të Roero, të gjitha  gj u r m ë t  e muratorit kishin humbur.

Telefoni i tij celular ishte i paarritshëm nga ora 15 e të dielës. Familjarët e të riut, menjëherë pas  zh d u k j e s, iu drejtuan gjithashtu programit televiziv të Raitre “Kush e ka parë atë?”, Duke i bërë një thirrje çdokujt që mund ta kishte parë apo mund të jepte një informacion të dobishëm.

Ndërkohë që pritet përfundimi i  h e t i m e v e  për të nxjerrë në dritë shkaqet e  v d e k j e s  të të riut shqiptar.

Artikulli paraprakBie në pus teksa po punonte, gjendet i M B Y T U R nga familjarët shqiptari
Artikulli tjetërItalia vendos me detyrim vaksinën, mjekët që e refuzojnë nuk marrin pagën