E martë, 3 Gusht, 2021

I transportonin paratë e D R O G Ë S me tren, dy shqiptarët K A P E N me 18 mijë paund C A SH në Angli (Emrat-Foto)

Must Read

Dy shqiptarë janë  a rr e s t u a r  në Angli pasi janë  k a p u r  me 18 000 paund në një stacion, pasi kishin udhëtuar nga Birmingham në Uellsin Jugor për të marrë paratë e  d r o g ë s.

Mediat angleze raportojnë se në  p r a n g a  kanë rënë Durim Mytro, 48 vjeç dhe Geni Dragjoshi, 34 vjeç. Ata u  k a p ë n në A40 në Monmouthshire, dhe sipas mediave ata ishin të punësuar nga të tjerët, që merreshin me  t r a f i k i m  d r o g e.

Mësohet se të dy po udhëtonin me një pako parash, që ishin siguruar nga fabrikat e  k a n a b i s i t. Ata ishin  d ë n u a r për  p a s t r i m  parash në 12 dhjetor 2018, e më pas kryen  d ë n i m i n prej 12 muajsh.

A v o k a t i  Graeme Logan, i cili përfaqësoi në  gj y q Mytron, tha se klienti i tij ishte i papunë edhe pse kishte jetuar në Birmingham për 16 vjet dhe kishte punuar më parë si kopshtar dhe roje  s i g u r i e. Avokati Steffan Bisson tha për Dragjoshin se ishte azilkërkues në Angli.

Për fat të keq të shqiptarëve, ata u  d ë n u a n  me  b u r g dhe jo me kusht, pasi kishin marrë më herët  d ë n i m  me  b u r g.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Momentet pas V R A S J E S së shqiptares në Florida, detaje të reja nga skena e K R I M I...

Banorë të zonës, kanë publikuar video pak pas  v r a s j e s  së 27-vjeçares shqiptare në...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img