Ballina Aktualitet ‘S’ka Zot’, I N C I D E N T në ceremoninë...

‘S’ka Zot’, I N C I D E N T në ceremoninë e faljes së Namazit nga myslimanët, një 40-vjeçar tentoi të V E T Ë D I GJ E J me benzinë në ditën e Bajramit të Madh (VIDEO)

Një person është përpjekur të verë vetes  f l a k ë n  ne mes të ceremoninë e faljes së Namazit të Ditës së Bajramit të Madh.

TIRANË-Një person është përpjekur të prishë ceremoninë e faljes së Namazit të Ditës së Bajramit të Madh.

Një burrë ka tentuar të futet mes besimtarëve gjatë ceremoninë duke bërë edhe thirrje të tipit si ‘S’ka Zot, duhet me ik nga kjo jetë’. Nga informacionet paraprake mësohet se personi, në gjendje të rënduar emocionale ka tentuar të  v e t ë d i gj e j  me benzinë.

Ai është neutralizuar fillimisht nga besimtarët ndërkohë që më pas e kanë marrë forcat e policisë së shtetit, të cilat e kanë   p r a n g o s u r.

Një prej përfaqësuesve të Komunitetit Mysliman e cilësoi një  i n c i d e n t  sporadik, që nuk ka të bëjë me besimin.

Report Tv ka siguruar pamjet e  i n c i d e n t i t  të ndodhur  mëngjesin e sotëm në sheshin ‘Skënderbej’, ku një person ka tentuar të  v e t ë d i gj e t  në ceremoninë e faljes së namazit të Bajramit nga besimtarët myslimanë.

Një prej përfaqësuesve të Komunitetit Mysliman e cilësoi një  i n c i d e n t  sporadik, që nuk ka të bëjë me besimin.

“Sot është ditë feste, ditë gëzimi dhe ngjarje të tilla nuk i shërbejnë mesazhet të kësaj feste.

Problemeve  m e n d o r e  të një personi apo kushteve në të cilat ai ndodhet. I n c i d e n t e  të tilla nuk kanë të bëjnë aspak me një besimtar me një mendje të shëndoshë”, tha ai.

Artikulli paraprakFalet Bajrami në Xhaminë e Madhe, Tërnava kërkon kujdes maksimal gjatë vizitave (VIDEO)
Artikulli tjetërShyhrete Behluli publikon këngë emocionuese për Bajram (Video)