Ballina Aktualitet KOMUIKATË shumë e rëndësishme nga NPK “TETOVA”

KOMUIKATË shumë e rëndësishme nga NPK “TETOVA”

K O M U N I K A T Ë
Të nderuar qytetarë, Për shkak të një defekti f-500 në linjën e Leshnicës, uji në rezervuaret e qytetit pëson rënie drastike në një mesatare prej 150 l/s. Me qëllim të furnizimit të barabartë me ujë për pije në të gjitha pjesët kritike të qytetit, Ju informojmë se nga sot (e Premte ) 17.12.2021 jemi të detyruar që të fillojmë me restrikcion të ujit për pije edhe atë nga ora 01:00 deri 05:00 ( natën) si dhe nga 13:00 deri 16:00 ( gjate ditës).

Si pasojë e mungesës së ujit të pijshëm në rrjetin e ujësjellësit të qyetit, për zbutjen e kësaj situate, NPK “TETOVA” Tetovë ka aktivizuar edhe bunaret .

Ky restriksion do të vlej deri në sanimin e defektit në linjën kryesore të Leshnicës.

Me respekt,
NPK “TETOVA” Tetovë.

Artikulli paraprak(VIDEO) Arrestohet live ish-kryeministri i Sllovenisë, theu masat anti-COVID
Artikulli tjetërVIDEO/Presidentja Osmani në fjalimin vjetor: Kosova është projekt i rëndësishëm amerikan, misioni im buron nga vullneti qytetarë