Ballina Aktualitet Taravari uron Vitin e Ri: Uroj që viti 2023 të shkruhet si...

Taravari uron Vitin e Ri: Uroj që viti 2023 të shkruhet si vit i njerëzve të mirë!

Viti 2022 ishte një vit i vështirë për të gjithë botën, por historia ka treguar që e mira triumfon gjithnjë, dhe ndaj në emrin e partisë Aleanca për Shqiptarët, në emrin e Komunës së Gostivarit, në emrin tim personal uroj që viti 2023 të shkruhet si vit i njerëzve të mirë!
Qofshi të gëzuar e plot paqe në çdo ditë të vitit të Ri!

@tetovanews