Ballina Aktualitet “PO – koalicionit me opozitën dhe integrimit në BE” – Ramadani thotë...

“PO – koalicionit me opozitën dhe integrimit në BE” – Ramadani thotë se vendosën edhe 17 anëtarë të Kryesisë qendrore të ASh-së

Pasi 75 kuvendarë kishin dhënë nënshkrimet paraprakisht, në Kumanovë është mbajtur edhe mbledhja e Kryesisë Qendrore të ASh-së, deklaron zëdhënësi Blerant Ramadani, përcjell TV21.

Sipas tij, “po koalicionit me opozitën shqiptare dhe për integrim në BE” – thanë edhe 17 anëtarë të Kryesisë Qendrore të ASh-së.

@tn.lajmelokale
@tetovanews