Ballina Argëtim Fatime Fetai festoi ditëlindjen

Fatime Fetai festoi ditëlindjen

Prokurorja speciale Fatime ka festuar ditëlindjen e saj.Fetai e shoqëruar nga familjarë kolegë e bashkëpuntorë ka festuar 33 vjetorin e saj me përgshirë lëtu edhe Katica Janevën dhe Lençe Ristovskën.

Fatime Fetai e lindur ne fshatin Negotine te Gostivarit, është prokurore e Prokurorisë Speciale Publike (PSP) në Maqedoni. Ajo ka kryer Fakultetin Juridik në Shkup, ku edhe më pas ka përfunduar magjistraturën. Karriera e saj profesionale nga viti në vit ka shënuar ngritje. Fillimisht ajo karrierën në sferën e drejtësisë e ka filluar në Gjykatën e Apelit në Gostivar, ku ka punuar disa vite si bashkëpunëtore profesionale.

Në këtë vend ajo qëndroi deri në vitin 2011, kur edhe u zgjodh si Prokurore në prokurorinë themelore në Shkup. Në këtë institucion ajo ka punuar deri në fund të vitit 2015, kur edhe zgjidhet si prokurore në Prokurorinë Speciale të udhëhequr nga Katica Janeva.

@tn.lajmelokale
@tetovanews