Ballina Aktualitet Lajme Gostivar, numër i madh i të papunëve, vetëm 35 vende të lira...

Gostivar, numër i madh i të papunëve, vetëm 35 vende të lira pune!

Në tregun e punës në rajonin e Gostivarit kërkohen rreth 35 punëtorë të profileve të ndryshme, informon Koha.

Konkurset e shpallura nga Agjencia për punësim e Maqedonisë thonë se bëhet fjalë për vende pune nëpër firma që merren me tregti, ndërtimtari, hotelieri dhe të ngjashme.

Firmat kërkojnë: teknik makinerie, shitës, punëtorë ndërtimor, instruktor fituesi, kamerier, kuzhinier, motër medicinale etj.

Përndryshe, në Gostivar janë të evidentuar 6.224 të pa punë që kërkojnë aktivisht punë.

Artikulli paraprakHani për shtatë ditë një lugë nga kjo përzierje me dy përbërës dhe shikoni çfarë do i ndodhë trupit tuaj
Artikulli tjetërRaporti i CIA-s: Mjedisi i biznesit në Shqipëri, i varfër!