Ballina Aktualitet Lajme SPASOVSKI: SHUMË EMRA KONTROVERS E UDHËHEQIN MAQEDONINË QË NGA VITI 2002 DERI...

SPASOVSKI: SHUMË EMRA KONTROVERS E UDHËHEQIN MAQEDONINË QË NGA VITI 2002 DERI SOT

Sot ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski deklaroi se ka kontroll mbi tërë territorin e Republikës së Maqedonisë, dhe këtë e kanë vërtetuar me të gjitha kontrollet dhe aksionet të realizuara vitin e kaluar, pa selektuar ndonjë qytet të Maqedonisë.

Lidhur me emërimin e Xhezair Shaqirit si këshilltar për siguri, Spasovski tha se: “nëse shohim më thellë shumë emra kontradiktorë e udhëheqin Maqedoninë nga viti 2002 dhe kanë marrë pjesë në jetën politike dhe shoqërore të shtetit. Pyetja është se çka ka këtu kontroverse”.

Spasovski gjithashtu ka shtuar se duhet pyetur Qeveria, e jo Ministria se deri te cilat dokumente do të ketë qasje këshilltari Shaqiri, dhe siç ka thënë duhet që të jemi pragmatik para se të sjellin vendime.

“Mendoj që në këso kushte, pragmatizmi është shumë i rëndësishëm për përparimin e të gjitha aspekteve në jetën shoqërore”./tv21/

Artikulli paraprakNajçevska: Mjafton t’i japësh para Ali Ahmetit, dhe bëhesh ambasador
Artikulli tjetërThaçi për gazetën gjermane: Është kusht i pashmangshëm njohja e Kosovës nga Serbia