Ballina Top Lajm Çfarë pasurie kanë zyrtarët shtetërorë? (VIDEO)

Çfarë pasurie kanë zyrtarët shtetërorë? (VIDEO)

Qeveria e Kosovës e ka shfuqizuar vendimin e mëhershëm, për pezullim të vendimit për ngritjen e pagave.

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, tha se më shumë se pushtetarët, nga ky vendim përfitojnë gjyqtarët dhe prokurorët.

Por, çfarë pasurie ka ai e zyrtarët e tjerë shtetëror?

Kronikë nga Vullnet Krasniqi