Ballina Aktualitet Lajme Një vit burg për gjyshin e Tamarës së vogël

Një vit burg për gjyshin e Tamarës së vogël

Gjyshi i Tamarës së vogël nga Velesi, Lupço Stojanovski, është dënuar me 1 vit burg efektiv. Ai më parë u dënua me kusht për armëmbajtje pas pranimit të fajit.
Më 11 korrik këtë vit janë caktuar fjalët përfundimtare për veprën e dytë penale të tij, “tentim për vrasje”.
Lupço Stojanovski më 1 qershor ka shtënë me armë në drejtim të Nikolla Todorovit, ish ministër i shëndetësisë.

Artikulli paraprakPolicia e Tetovës apelon tek qytetarët që merren me bujqësi, kujdes me makineritë
Artikulli tjetërKocias: Situata kërkon stabilitet dhe jo probleme