Ballina Aktualitet Lajme Popovski-Geret, memorandum bashkëpunimi mes qeverisë dhe opinionit

Popovski-Geret, memorandum bashkëpunimi mes qeverisë dhe opinionit

Ministri i Komunikimeve, llogaridhënieve dhe transparencës, Robert Popovski së bashku me ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar dhe Irlandës së Veriut, Çarls Geret, nënshkruan memorandum për bashkëpunim për përforcimin dhe përmirësimin e transparencës dhe komunikimit mes Qeverisë dhe opinionit.