Ballina Aktualitet Reportazhe Pushuesit që frekuentojnë Gjirin e Lalzit ndjehen të pasigurt, kryesisht fëmijët, pasi...

Pushuesit që frekuentojnë Gjirin e Lalzit ndjehen të pasigurt, kryesisht fëmijët, pasi mungojnë kullat e vrojtimit dhe …(VIDEO)

Pushuesit që frekuentojnë Gjirin e Lalzit ndjehen të pasigurt, kryesisht fëmijët, pasi mungojnë kullat e vrojtimit dhe rojet e plazhit. Prej tre vitesh ka vetëm diskutime për këtë çështje, por asnjë vendim që do të shpëtonte jetë njerëzish./Klan Plus

Artikulli paraprakVeterinerët: Disa raca qensh janë “armë vrasëse”. duhet specifikuar ligji
Artikulli tjetërPsikologët: Modelimi në familje sjell krim (VIDEO)