Ballina Aktualitet Lajme KUVEND, VAZHDON SEANCA KU DUHET TË BËHEN NDRYSHIMET NË KODIN ZGJEDHOR

KUVEND, VAZHDON SEANCA KU DUHET TË BËHEN NDRYSHIMET NË KODIN ZGJEDHOR

Kuvendi sot do të vazhdojë seancën, në të cilën ka disa ligje në rendin e ditës, por dhe një propozim deklaratë për mbështetjen e procesit për anëtarësimin në Republikën e Maqedonisë në NATO dhe ndryshimet në Kodin Zgjedhor.

Në axhendën e kësaj seance ka edhe propozimin për shkarkimin e kryetarit dhe anëtarëve të Komisionit shtetëror për vendimmarrje në procedurën administrative dhe procedurën e marrëdhënieve të punës në shkallën e dytë.

Gjithashtu në axhendën e rendit të ditës janë edhe ndryshimet në Ligjin për mbrojtjen e konsumatorit, por edhe propozim ligji për ndryshimin e Ligjit për deputetët.

Artikulli paraprakParashikimi i motit
Artikulli tjetërFluksi i emigrantëve, Rojet Kufitare Europiane mund të hyjnë edhe në Maqedoni