Ballina Aktualitet Lajme McKee: Maqedonisë i duhen të paktën 18 muaj për t’u bërë pjesë...

McKee: Maqedonisë i duhen të paktën 18 muaj për t’u bërë pjesë e NATO-s

Drejtori për partneritet global të NATO-s, James McKee vlerëson se Maqedonisë i duhen të paktën 18 muaj për t’u bërë anëtare e 30 e NATO-s. Me vizitën e tij në Maqedoni zyrtarisht fillon edhe procesi i bisedimeve para-aderuese. McKee ka zhvilluar takime me të gjithë ministrat e Qeverisë dhe me Kryeministrin Zaev me qëllim që të njihet nga afër me gatishmërinë e Qeverisë së Shkupit për bisedimet dhe të njoftohet me rrjedhën e reformave.

Artikulli paraprakPërleshje me armë zjarri para spitalit të Tetovës
Artikulli tjetërNdalohet personi që gjuajti me armë zjarri para spitalit të Tetovës