Ballina Aktualitet Lajme Nuk ka kuorum, shtyhet seanca për ndryshime në Kodin Zgjedhor

Nuk ka kuorum, shtyhet seanca për ndryshime në Kodin Zgjedhor

Për shkak të mungesës së kuorumit, kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, seancën të të cilën në rend dite janë ndryshimet në Kodin Zgjedhor e shtyju për në ora 15.00.

Në seancë nuk janë të pranishëm deputetët e opozitës të cilët deklaruan se nuk pajtohen me ndryshimet e propozuara sepse janë marrë pa konsultim dhe pa asnjë mbështetje.

Nga grupi i deputetëve të LSDM-së, përsëri thanë se ndryshimet janë marrë për shkak të bllokadës së VMRO-DPMNE-së lidhur me lëndën për zgjedhjen e anëtarëve të KSHZ-së.