Ballina Lajme Dramë me avionin ku udhëtonte Zaevi, fluturoi për 30 min mbi Shkup,...

Dramë me avionin ku udhëtonte Zaevi, fluturoi për 30 min mbi Shkup, më në fund u ul në Sofje

Më shumë se gjysmë ore, avioni me të cilin po fluturonte kryeministri Zoran Zaev dhe një pjesë e delegacionit të qeverisë, që po ktheheshin nga samiti ekonomik në Davos të Zvicrës, nuk ishte në gjendje të ulet në Aeroportin e Shkupit për shkak të borës së madhe dhe motit të ligë.

Piloti disa herë pa sukses ka tentuar të ulet në Aeroportin e Shkupit, por sipas të gjitha gjasave u dha urdhër që ulja të bëhet në Aeroportin e Sofjes në Bullgari.

Zaev tashmë duhej të ishte në selinë e LSDM-së, ku partia pritet të diskutoj për mbajtjen eventuale të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare.