Ballina Aktualitet Lajme Pamjet e këtilla afër Tregut të Gjelbërt janë si rezultat i ndërgjegjësimit...

Pamjet e këtilla afër Tregut të Gjelbërt janë si rezultat i ndërgjegjësimit individual dhe papërgjegjësisë institucionale! (FOTO)

Pamjet e këtilla pranê Tregut të Gjelbërt në Tetovë janë si rezultat i ndergjegjësimit individual dhe papërgjegjësisë institucionale, shkruan Arif Selami, këshilltar nga radhët e ASH në Këshillin Komunal të Komunës së Tetovës, transmeton Tetova News.

Mentaliteti dhe edukata qytetare për mjedisin janë disa nga çështjet që duhet te trajtohen nëpër seminare, debate në kuadër të fushatave për ndergjegjesim individual, të cilat në mënyrë permanente do duhet të inicohen dhe organizohen nga Institucioni Komunal!

Mirëpo, mosrealizimi i obligimeve të sektorëve përkatës dhe Inspektoratit komunal tregon një paaftësi ose mosinteresim ndaj përgjegjësisë së marrë institucionale!

Artikulli paraprakIntervistë me Qamil Bytyçin, veprimtar i çështjes kombëtare në Turqi (VIDEO)
Artikulli tjetërKur ‘Arushës Shqiptare’ i mjaftojnë 30 sekonda për të hedhur kundërshtarin në tokë (Video)