Ballina Aktualitet Lajme Papërgjegjësia institucionale dhe moskujdesi në kryerjen e punëve nuk ka se si...

Papërgjegjësia institucionale dhe moskujdesi në kryerjen e punëve nuk ka se si të duket ndryshe!? (FOTO)

Arif Selami

Papergjegjesia institucionale dhe moskujdesi ne kryerjen e puneve nuk ka se si te duket ndryshe!?
NKP patjeter do duhet te mdarmarr hapa konkrete per permiresimin e mbledhjes se mbeturinave dhe perkujdesin ndaj konteinereve! Si dhe do duhet te vendoset bashkepunim permanent me Inspektoratin Komunal per ruajtjen e ambientit jetesor per te permiresuar kete gjendje!
Jane te papranueshme keto imazhe ne Lagjen Qender te Qytetit!

Artikulli paraprakAmiri, me diplomë universiteti niset për në kurbet. O Zot, mos i lë pa dënuar ata që e lanë vendin pa rini!
Artikulli tjetërKUR ZIHEN ARIXHOFKAT