Ballina Aktualitet Lajme Teuta Arifi ka një ftesë për gjithë ju (FOTO)

Teuta Arifi ka një ftesë për gjithë ju (FOTO)

FTESË për pjesëmarrje në debatin publik për prezantimin e procesit të përgatitjes së Programit planor për përpunimin e Planit Gjeneral Urbanistik të qytetit të Tetovës për periudhën 2019-2029

14.02.2018 (e enjte) Ora:14:00 – Salla e konferencave, Hotel “Mercure” – Tetovë!

Eja edhe ti, informohu dhe jep idenë tënde për qytetit në 10 vitet e ardhëshme!

Paraqiteni pjesëmarrjen tuaj tek personi përgjegjës në numrin e telefonit apo postën elektronike të shënuar në Ftesë!

Artikulli paraprakKiço Blushi, ikja e trishtë e një brezi që la gjurmë
Artikulli tjetërDrejtoresha Kurtishi mund të përfundojë edhe pas hekurave?!