Ballina Lajme Shqipëri Bllokimi i rrugëve, pamje dhe foto nga protesta e opozitës (Foto-Video)

Bllokimi i rrugëve, pamje dhe foto nga protesta e opozitës (Foto-Video)

Protesta e opozitës, duke bllokuar rrugët e vendit është shtrirë në disa qytete.

Në fotot dhe videot e mëposhtme tregohen pamjet e protestës