Ballina Gossip Edward Skera, një tjetër shqiptar që po prek toplistat botërore

Edward Skera, një tjetër shqiptar që po prek toplistat botërore

Edward Skera është një tjetër artist që po tejkalon kufinjtë e Shqipërisë me talentin e tij. Ai ka lançuar pak kohë më parë në bashkëpunim me EMIAH hitin më të ri “Lovin ‘Me” i cili po korr sukses në Europë dhe jo vetëm.

Pa dyshim mund të themi se ‘Lovin ‘Me’ është një hit i vërtetë veror, prandaj sigurohuni që ta dëgjoni atë sa më shpejt që të jetë e mundur!

Kujtojmë se pak javë më parë, Edward Skera u rendit në vendin e shtatë në botë, në prurjet e reja të platformave online.