Ballina Kronika 66-vjeçari nga Dibra bie në hall me 35-vjeçaren nga një fshat i...

66-vjeçari nga Dibra bie në hall me 35-vjeçaren nga një fshat i Gostivarit

Më datë 25 qershor rreth. orës 15 e 30 minuta, në Stacionin policor-Gostivar, 66-vjeçari B.R. nga Dibra, ka deno*ncuar vepër pen*ale ‘Shan*tazh”, të cilën e ka kryer 35-vjeçarja R.Z. nga fshati Rostushë. Sipas deno*ncimit, ajo i ka kërkuar 3000 euro, në të kundërtën do të pub*likonte fotografitë dhe videot e përbashkëta me përmbajtje ekspl*icite dhe kompr*ometuese.

Tridhjetë e pesë veçarja R.Z. është arre*stuar në Stacionin policor Gostivar, dhe pas dokumentimit dhe zbardhjes së plotë të rastit, ndaj saj do të pasojnë edhe parashtresa adekuate.

Artikulli paraprakGruaja nga një fshat i Tetovës kërkon ndihmën e policisë
Artikulli tjetërIncident në Poroj