Ballina Kronika Gruaja nga një fshat i Tetovës kërkon ndihmën e policisë

Gruaja nga një fshat i Tetovës kërkon ndihmën e policisë

Më datë 25 qershor, rreth orës 10 e 15 minuta, në Stacionin policor Tetovë, 25-vjeçarja nga një fshat i rrethit të Tetovës ka den*oncuar bashkëshorti i saj V.B. gjatë gjith javës më shumë herë e ka sul*muar fiz*ikisht.

Personi V.B. është arr*estuar në Stacionin policor Tetovë dhe punohet në zbardhjen e plotë të rastit, dhe pas dokumentimit të rastit do të pasojnë edhe parashtresa adekuate.

Artikulli paraprak30-vjeçari nga Tetova rreh babain e tij
Artikulli tjetër66-vjeçari nga Dibra bie në hall me 35-vjeçaren nga një fshat i Gostivarit