Ballina Aktualitet Lajme Operacion policor në Shkup

Operacion policor në Shkup

Ish ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski, i cili është në parabu*rgim shtëpiak, avokati shtetërorë për Qytetin e Shkupit, rreth 5 të punësuar në Ministrinë e Transportit dhe Lidhjeve, noterë, të punësuar në Kadastër dhe një biznesmen, i cili është dashur t’i punojë shkallët spanjolle, sot janë arr*estuar nga MPB, me urdhër të Pro*kurorisë për Kr*im të Organizuar dhe Korr*upsion, njofton Portalb.mk.

Sipas Pro*kurorisë, bëhet fjalë për vepër pen*ale “Keqp*ërdorim të detyrës dhe autorizimit zyrtar dhe për “Punë jo të përgjegjshme në shërbim”, ndërkaq nëpër mediat maqedonase shkruhet se bëhet fjalë për vend shtetëror, të cilën Ministria e Transportit dhe Lidhjeve ua ka dhënë personave të cilët nuk i plotësojnë kushtet, ndërkaq janë nënshkruar edhe anekse në marrje, pa i plotësuar kushtet.

“Pro*kuroria Publike për Kr*im të Organizuar dhe Korr*upsion në bashkëpunim me Ministrinë e Transportit dhe Lidhjeve kanë ndërmarrë veprime për sigurimin e personave të dy*shuar në disa lokacione në Shkup. Pas procedurës parahet*imore që ka zgjatur disa muaj, sot me udhëzime të pro*kurorit publik nga Pro*kuroria për Kri*m të Organizuar dhe Korru*psion po ndërmerren masa për sigurimin e personave të dy*shuar në disa lokacione në Shkup. Në mesin e të dysh*uarve ka ish funksionarë, zyrtarë administrativ dhe persona që kryejnë punë të interesit publik”, janë informatat e para të Pro*kurorisë.

Komuna Qendër ka miratuar vendim që të ndërtohet shkallët spanjolle në Sheshin Maqedonia në vitin 2015-të, ndërkaq kryetari aktual, Sasha Bogdanoviq e ka shfuqizuar miratimin për ndërtim në shkurt të vitit 2018-të, pasi që investitori në afat prej dy vjetëve pas vendimit të plotfuqishëm, aq sa shkruan në Ligjin për ndërtim, nuk ka filluar me ndërtimin e objektit.

Artikulli paraprakMerr flakë një kamion afër pikëpagesës rrugore në Gostivar (VIDEO)
Artikulli tjetërMiss Serbia: Nuk jam pishman, krenohem me shqiponjën shqiptare (Video)