Ballina Aktualitet Sul*mohet Këshilltari i Lëvizjes Besa në Komunën e Ohrit

Sul*mohet Këshilltari i Lëvizjes Besa në Komunën e Ohrit

Në një reagim me shkrim nga Lëvizja Besa thuhet se Këshilltari i kësaj partie në Komunën e Ohrit, Xhemal Mena është su*lmuar fizikisht nga Këshilltari i BDI-së.

Më poshtë ju sjellim reagimin e plot të Lëvizjes Besa

Në mënyrë mjaft të turpshme dhe tepër të ulët, është su*lmuar Këshilltari i Lëvizjes BESA, në Komunën e Ohrit, Xhemal Mena nga Këshilltari i BDI-së. Lëvizja BESA dënon ashpër su*lmin fizik ndaj Këshilltarit tonë, i cili po lufton dhe mbron të drejtat e shqiptarëve të Ohrit dhe u su*lmua pikërisht gjatë seancës të Këshillit Komunal në Ohër.

Rasti në fjalë është paraqitur në polici dhe me këtë rast do njoftohen gjitha ambasadat e huaja dhe presim që kjo paturpësi të merr epilogun e duhur. Gjithashtu, Lëvizja BESA, u bën thirrje gjithë organeve kompetente të marrin seriozisht su*lmin ndaj një zyrtari partiak dhe përfaqësues i qytetarëve te Ohrit.

Frika dhe paniku në BDI shihen qartë se veprimeve të tyre kri*minogjen po i afrohet fundi. Sot pas arr*estimit të sekretarit shtetëror nga radhët e BDI si dhe publikimi i bombave për krerët e kësaj partie, ditëve të fundit, ua ka humbur orientimin, duke e pare sesa i kri*minalizuar dhe i korruptuar është ky subjekt politik.

Lëvizja Besa nuk do heshtë ndaj akteve të dhu*nës që mund të ushtrojnë “ban*ditët” lokal të BDI-së. I bëjmë apel edhe partive tjera politike që të dënojnë dhu*nën që ushtron BDI dhe gjithë bashkërisht të izolojmë dhe dërgojmë në histori këtë strukturë dhu*nuesish të korruptuar dhe të kri*minalizuar që po mbajnë peng të ardhmen e shqiptarëve.

Artikulli paraprakIniciativa për arrestimin e Jahiut me kërkesë të Evropës
Artikulli tjetërKosova dhuron spektakël, mposht me përmbysje Bullgarinë