Ballina Kronika Tetovë, privohet nga liria 21-vjeçari nga Shqipëria

Tetovë, privohet nga liria 21-vjeçari nga Shqipëria

Në rrugën “Boris Kidriç” në Tetovë, dje (6 qershor) rreth orës 14, është privuar nga liria 21-vjeçari P.G. shtetas i Shqipërisë, për shkak të dyshimit se ka qenë i involvuar në një tentim për grabitje në një bastore sportive në Tetovë, rast ky i denoncuar më
datë 25 maj të këtij viti, kurse i njëjti gjithashtu në
mënyrë ilegale ka qëndruar në Maqedoninë e Veriut.

Pas arrestimit dhe dokumentimit të rastit, P.G. është dorëzuar në Njësitin për kri*me ndërkufitare, migracion, të huaj, dhe riatëdhesim Tetovë, prej ku edhe është deportuar në vendin e tij amë.

Artikulli paraprakIncident në Tetovë, tre persona përfundojnë pas hekurave
Artikulli tjetërTetovë, shoferi nga Piroku aksidenton 43-vjeçaren nga Tetova