Ballina Kronika 22-vjeçarit nga Tetova i “has sharra në gozhdë”

22-vjeçarit nga Tetova i “has sharra në gozhdë”

Pesëmbëdhjetë vjeçarja nga Tetova, dje më 14 korrik, rreth orës 00 e 15 minuta, së bashku me prindërit e saj, në Sektorin për Punë të Brendshme Tetovë, ka den*oncuar se më datë 11 korrik të këtij viti, rreth orës 21.00, në shtëpinë e tyre, 22-vjeçari nga Tetova, me të cilin kanë qenë në li*dhje da*shurie, e ka det*yruar të kry*ejnë marrë*dhënje in*time, kun*dër dëshirës së saj.

I den*oncuari ka qenë i thirrur në Stacionin policor
Tetovë dhe punohet në zabrdhjen e plotë të rastit.

Artikulli paraprakAksion i policisë së Grupçinit në fshatin Leshnicë e Epërme të Tetovës
Artikulli tjetërAvionët “fluturojnë mbi kokat” e turistëve në aeroportin grek (VIDEO)