Ballina Kronika Aksion i policisë së Grupçinit në fshatin Leshnicë e Epërme të Tetovës

Aksion i policisë së Grupçinit në fshatin Leshnicë e Epërme të Tetovës

Në rrugën lokale në fshatin Leshnicë e Epërme të Tetovës, dje më 14 korrik 2019, rreth orës 7, ëshë ndaluar vetura e tipit “Opel vektra” pa targa të regjistrimit, të cilën e ka drejtuar 59-vjeçari F.Z, nga po ky fshat, i cili ka qenë duke transportuar dru për ngrohje, të prera në mënyrë ile*gale, kështu që nuk ka poseduar
dokumentacionin e nevojshëm.

Vetura dhe drutë me vërtetim janë konfi*skuar , kurse personi F.Z, është pri*vuar nga liria në Njësinë policore Grupçin.

Artikulli paraprakPërfundon pas hekurave 32-vjeçari nga Tetova
Artikulli tjetër22-vjeçarit nga Tetova i “has sharra në gozhdë”