Ballina Aktualitet Shqipëri ‘Spanjollët kishin …’, pronari i lokalit në lot: Doja lekët e mia!...

‘Spanjollët kishin …’, pronari i lokalit në lot: Doja lekët e mia! (VIDEO)

Ngjarja e Himarës, ku pronari i një lokali qëndronte i gja^kosur mbi kafanon e një makine me turistë spanjollë ka sho^kuar opinionin publik.

Raportimet flasin se Mihal Kokëdhima ka dhu^nuar turistët spanjollë pasi ata u ankuan për ushqimin, ndërsa krejt ndryshe tha sot Kokëdhima në gjy^q. Sipas tij ata tentuan të largohen pa paguar, ndersa ka shpë^rthyer ne lot ne sallen e gjy^qit.

“Ikën pa paguar, vrapova që t’u marr lekët e mia dhe prandaj hipa në kofano. Ata ndezën makinën dhe donin të më shtypnin,”- mësohet të ketë thënë ai.

Pas përfundimit te seancës së gjy^qit për Mihal Kokëdhimën, ka folur për mediet jashtë ambienteve të gjy^katës, avokati tij, i cili ka kundërshtuar masën e arr^estit me bu^rg për Kokëdhimën. Ai tha se seanca u kthye në gj^yq politik.

Sipas avokatit, Kokëdhima duhej të dën^ohej me gjobë dhe jo të lihej në bu^rg.

“90 përqind e jugut e njeh Ramën. Turistët kanë ngrënë dhe më pas kanë ikur pa paguar.Ndaj tij është marrë një vendim politik dhe është bërë një gj^yq politik. Ai ka parë turistët që kanë ikurt pa paguar. Kur kanë parë që ka marrë policinë ata kanë ikur dhe klienti u është ngjitur pas. Nuk është ushtruar absolutisht dhu^në ndaj turistëve. Dhu^na është ushtruar vetëm ndaj Kokëdhimës i cili i ka duart gj^ak pasi shoferi nuk pranonte të ndalonte makinën dhe është në gjendje sho^ku.Klienti im duhej të dën^ohej me gjobë dhe jo të lihej në bu^rg. Turistët spanjollë ishin nën efektin e kan^abis sa^tiva”, u shpreh avokati.

I dënueshëm është fakti që Kokëdhima synonte të bënte vetëgjy^qësi, po aq sa edhe vendimi i shoferit për të mbajtur mbi kafano për 3 km një person të gja^kosur.

Artikulli paraprakPër një ditë dy vjedhje në xhamitë e Prishtinës
Artikulli tjetërPas incidentit me turistët në Himarë, klienti ekzekuton kamerierin pasi sanduiçi nuk u përgatit “shpejt”