Ballina Lajme U publikua video, Boki 13 duke i marrë paratë e reketit nga...

U publikua video, Boki 13 duke i marrë paratë e reketit nga Orce Kamçev

Gazeta italiane “La Verita” ka publikuar një incizim në të cilën shihet se si Boki 13 dhe Zoki Kiçeec me torbë me para dalin nga shtëpia e Orce Kamçevit. Në video-incizimin shihet edhe se si numërohen paratë, njofton Portalb.mk.

Gazeta italiane në mëngjes publikoi edhe një pjesë të bisedës mes Orce Kamçevit dhe Boki 13, në të cilën ai i sqaron Kamçevit se të hënën, më së voni të martën do të lirohet.

“Katica nuk do të përdorë mjete juridike për zvarritje, të hënën ose të martën ju jeni në liri”, I thotë Boki 13-të, Orce Kamçevit.

Përndryshe, në lëndën për zhv*atjen të dy*shuar janë dy persona, Bojan Jovanovski i njohur me nofkën “Boki 13” dhe Zoran Milevski i njohur si Zoki Kiçeec se kanë zhv*atur biznesmenë nëpërmjet prok*urorit publik, apo shefes së PSP-së në dorëheqje, Katica Janeva.