Ballina Kronika Detaje T R O N D I T Ë S E nga...

Detaje T R O N D I T Ë S E nga V D E K J A e futbollistit shqiptar (FOTO+VIDEO)

Detaje  t r o n d i t ë s e  janë zbardhur nga  v d e k j a  e futbollistit shqiptar nga Kosova, Amir Ademi, teksa u përfshi në një aksident rrugor në Gjermani. 22-vjeçari humbi tragjikisht jetën mbrëmjen e kaluar, ndërsa pas aksidentit makina e tij u shkrumbua e tëra, bashkë me  t r u p i n  e të riut. Ademi luante për FC Kosova Regensburg dhe ishte konsideruar një talent i shkëlqyeshëm.

Futboll Klub Kosova ishte dukshëm i  t r o n d i t u r  nga ngjarja e rëndë. Prandaj, drejtuesi i ri e kishte të vështirë të gjente fjalët e duhura, shkruajnë mediat gjermane. Aftësitë e futbollit të Ademit ishin të padiskutueshme. “Amiri ishte talenti më i madh që ka pasur FC Kosova. Ai ishte tepër i fortë teknikisht, një futbollist i  ç m e n d u r  dhe një pasuri për ekipin”, thotë ai.

I gjithë FC Kosova Regensburg është thellësisht i  t r o n d i t u r  nga lajmi. “Eshtë një humbje e  ç m e n d u r. Amir ishte veçanërisht i popullarizuar, një diell në ekip. Amiri do të qëndrojë gjithmonë në zemrat tona”, thotë Fitim Ademaj. Klubi i shpreh  n g u sh ë ll i m e t  familjes në këto orë të vështira. Amir Ademi la pas prindërit e tij një motër dhe një vëlla më të vogël.

@tetovanews